dijous, 1 de maig del 2008

Ciclísme a la serralada litoral

Ja torno a ser aquí, avui no disposava de molt temps, així que he agafat la mutxilla i la bicicleta i he començat a fer voltes sense saber a on anar, fins que pingggg, ara, ara... de cop he dit mira, puja per aquell caminet i a veure on porta.

Bé, ens situarem a vilanova del valles, des d'on sortirem per la carretera de la roca direcció la roca. un cop trobem el cartell de la roca, allà cap al quart semàfor, trobarem a ma dreta una carretera que es dirigeix a Órrius, la seguirem, és un port de muntanya divertit ja que no té descans. Al cap d'una estona, coronem el port de muntanya i trobem a mà dreta un camí de sorra, el seguim ( hi ha una casa a ma dreta un cop endinsats al camí).

En cap moment deixarem el camí ho seguirem tot recte sense desviar-nos.

Depenent del ritme, però aproximadament al cap de 30 minuts, a ma dreta trobarem unes tombes i un dolmen del paleolític (és bastant interesant de veure). cuan sortím unaltre cop a seguir la marxa només haurem de seguir les indicacións que marquen cap a vilanova, o vilanova del vallès, no te perdua.

La volta és d'uns 27 km entre carretera i muntanya, no es que sigui res de l'altre món, pero el paisatge es bonic i com he dit abans hi han unes troballes de restes de tombes i d'altres, per lo meinx a mi m'ha semblat força entretingut.

Be si decidiu anar-hi, doncs sort i bona ruta.

*(si no trobeu la resenya aclaridora, o no sabeu ben be per on queda, m'envieu un mail, tan ràpid com pugue us respondre: fredericnic@hotmail.com

1 comentari:

Anònim ha dit...

si si...xD no me he leido na :$ XD

ana