divendres, 23 d’octubre del 2009

Els tresmils comencen a ser invernals

Després d'un tou de temps desaparescut, i amb moltes ganes de tornar a relatar les meues aventures a la muntanya, torno a ser aquí per explicar la meva proxima escapadeta.
El cap de setmana del 31 d'octubre, el meu cosi, un inexpert alpinista, per no dir que no en te ni idea, i jo partirem caap a la vall de ferrera on es situa un massís composat per diversos cims de més de tresmil metres d'alçada. En un principi, jo pretenia fer en dos dies com a mínim 8 tresmils, però e aqui la sorpresa, resulta que està nevant com deu mana, tots savem que per sobre dels dosmil metres es casi imposible no trobar neu al estiu i a la tardor no fa falta que digui més, però mirant els estats de neu, el perill d'allaus i la situació meteorologica d'aquests dies, he pogut comprobar que per sobre dels dosmil ja hi ha com a mínim un metre de neu, com no savent aixòestava ansios per passar les setmanes i poder endinçarme a començar la temporada d'alpinísme invernal, no obstant despés de molt romiar-ho, he decidit que pel be del meu cosi, en principi farem dos cims, com a molt tres i això si podem i la cosa no es queda només en un.
El divendres dia 30 després de comprar el menjar i carregar el cotxe partirem al mig dia cap a Areu una localitat situada entre Viella i Andorra, on deixarem el cotxe i començarem a caminar a la tarda nit cap al refugi. Un cop al refugi, ens informarem de la situació meteorologica i continuarem cap al llac més alt de catalunya on pasarem la nit a uns 1900 metres aproximadament.
I aquí comença el mal son del meu cosi, doncs a les cinc de la matinada ja haurem d'estar esmorçats i llestos per començar l'ascensció a la Pica d'estats.
Si ell aguanta i el temps acompanya, farem un vivac a mitja paret per al dia següent poder fer el pic Gabarró anant per tota la cresta gelada d'una banda a l'altre, i poder baixar per estar al cotxe cap al mig dia tarda, ja que haurem de tornar a les nostres insulses vides a la gran urbe, però això ja és un altre tema.
Bé, si algú es volgues apuntar que hem deixi un e-mail, "faig de guía d'alta muntanya per 30 euros la jornada" (material no inclós).
Quan haguem superat el repte ja tornare a escriure per explicar com ha anat.
A per cert l'Uci i Jmari, que no m'oblido, aquest diumenge toca escalada eeeee jijijij.
Apa ens veiem.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Muy bien primo me gusta como as relatado la agonía que voy a pasar jejejeje, el viernes veremos de que soy capaz pues esta es mi prueba de fuego, ``que vivan las SANGUIJUELAS´´.