dijous, 3 de desembre del 2009

Neu? roca? que farem?.....

Ja som a dijous, devant dun pont encara que jo per estudis no pugui gaudir-ho sencer, només tindré un dia d'esbarjo, iii e aquí la pregunta, que fare? doncs en principi només tenia plantejat anar a escalar amb alguns valents de l'associació de parets, una gran associació de millors persones, però veient tota la neu que ha caigut m'estic replantejant seriosament el fet d'anar a fer alpinísme i així poder gaudir després d'una baixadeta amb esquis. però a on i amb qui? mare de deu, la cosa comença a embolicarse.
doncs ja ho tinc buscaré algún puesto a on pugui escalar en roca per acabar a dalt d'un cim i després baixar esquiant, jajajaj, ummmm... nose nose on podría trobar això? a esclar es que no he explicat be l'història, habia quedat amb un noi de l'associació per tal d'anar a escalar, ell encara està en fase d'aprenentatge i el problema es que no podem anar a un lloc amb una graduació excessiva, i tampoc se si sap esquiar ni si ha fet alpinísme mai.
Així que proposso una cosa, si algú sap algun lloc on es pugi fer tot el que he dit abans i que sigui per aquí al pirineu catalanofranchute, doncs que m'ho digui per que m'estic possant ansiós de vore que hi han tants dies de festa, però que només podré aprofitarne un i que aquest dia vuy que sigui la pera, però això de que sigui la pera hem sembla que ho tindré cru per que ja m'he compromés, catxis, per que la vida es tan dificil, que ens fa decidir fins i tot en allò que ens agrada. A més ara que ho penso, la via rocky amb el pas que porto fins després de nadal no començare a obrirla i jo se d'algú que está com boig per fotrali el primer parabolt.
be aquí deixo la meua agonia i si algu sap el lloc adient que ho digui sisplau, si no igual aniré a fer paracaigudísme sense paracaigudes.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

De humilde ná-de-ná !

Anònim ha dit...

Buenooo, ya decía yo que tardabas, que, otra vez por aquí? no tenemos nada mejor que hacer que ir tocando los "sonajeros", ya te echaba de menos, pero veo que sigues en tu linea, sigues siendo un/a cobarde, si si, escribes aquí cuando nadie te llama, si no te gusta no lo mires, a demás las personas decentes dan la cara y aun mássi se trata de decir idioteces. Yo no seré humilde, cosa que dudo, pero tu eres un cobarde y de humilde poco también. Anda corre a que te de el aire majo/a a ver si consigues un poco de personalidad, a perdona, que no podrás, igual te da miedo, cobarde.